недела, септември 19, 2021

таг: пошумуање

Традиционално и оваа година акција за пошумување во Крушево

Традицијата продолжува. На 22-ри април општина Крушево и компанијата СЕКЕ организираат акција за пошумување. Станува збор за активност која стана традиција во текот на...