среда, јуни 19, 2024

таг: покривка

Крушево подготвено за љубителите на снег, снежната покривка изнесува 65 сантиметри

ЈКП „Комуна“интензивно работи на расчистување од снегот на сите патишта, како  и на најнепристапни и тесни улици. Вклучени се две возила, ровокопа и трактор...

Нова снежна покривка во Крушево

Нова снежна покривка во Крушево, на задоволство на посетителите, туристите и пред се' на љубителите на зимските спортови. „Оваа зима е навистина исклучителна, со многу...

Крушево под снежна покривка

Крушево ја доби првата снежна покривка. Ј.П.„Комуна“ е на терен и работи на расчистување на снегот и обезбедување на пристап, полесно и безбедно движење. Своите...