петок, октомври 15, 2021

таг: подобрени услови

Вложени 15 милиони денари во градинките во Гевгелија

Изминатиот период во градинките во Гевгелија и населените места се извршија доста активности и реализираа зафати за подобрување на условите за престој и згрижување...