сабота, јули 2, 2022

таг: напролет

Крушево напролет ќе добие фитнес зона

На 125-тата седница Владата на Република Северна Македонија ја задолжи Агенцијата за млади и спорт да отпочне постапка за поставување/изградба на 15 фитнес зони....