четврток, декември 8, 2022

таг: муртино

На крајот на април основците од Муртино ќе вежбаат во нова...

Привршува изградбата на спортската сала во ООУ „Маршал Тито“ во Муртино, која е проект на Владата со учество на Општината Струмица. Градоначалникот Костадин Костадинов...