недела, мај 19, 2024

таг: МОН

Хаосот во државата станува хаос во образованието, градоначалникот на Штип Иван...

Хаосот кој што е присутен во државата се префрлува како хаос во основното образование, а Бирото за развој на образованието со новата концепција врши...

МОН ќе финансира два проекти на светиниколските образовни институции

Прифатени се два проекти на Општина Свети Николе од Министерството за образование и наука. Со државни пари ќе се финасисра изработката на Основен проект...