среда, декември 1, 2021

таг: мече

(ВИДЕО) Мечето Теди безгрижно ужива во „Паркот за танцувачки мечки –...

Мечето Теди кое беше спасено од малиот кафез во Штип со помош и заложба на тимот од Скопје Зоо, сега ужива и се радува...