недела, март 3, 2024

таг: мерни станици

Општина Куманово најавува нови мерни станици за контрола на квалитетот на...

Во тек е јавна набавка, преку кој Општина Куманово набавува повеќе мобилни станици за мерење на квалитетот на воздухот. Новите мерни станици, како што...