среда, декември 8, 2021

таг: мерач

Поради поставување на мерач за проток на вода од ХС Злетовица,...

Поради замена на доводот во Филтер станицата и вградување на мерач за проток на водата, која ќе пристигнува од Хидросистемот „Злетовица“, Штип денес е...