среда, мај 22, 2024

таг: мандат

Томе Христоски-100 дена отчет – нови проекти, тековни, одлуки за работа...

Реализацијата на тековните проекти, започнати неколку нови, одлуки и потпишани договори за нови зафати од повеќе области, ги бележат првите 100 дена од мандатот...

Ангов повторно избран за градоначалник на Општина Дојран

Кандидатот за градоначалник на СДСМ, Анго Ангов ќе ја води општина Дојран и следните четири години. На Локалните избори во неделата Ангов освои 53,21%...

Шилегов официјално влегува во трка за втор мандат на престојните локални...

На одржаната седнина на Извршпниот одобор на СДСМ одржава вчера, официјално беше потврдена кандидатурата на актуелниот градоначалник Петре Шилегов за градоначалник на Град Скопје...