сабота, мај 18, 2024

таг: лемури

Штипската зоолошка доби четири нови жители

Штипската зоолошка градина доби нови жители - два ламури и две коати кои се донација од скопската зоолошка градина. Директорот на ЈП Исар, под...

(ВИДЕО) Здравиот начин на живот е „кул“ – Лемурите во ЗОО...

Скопската Зоолошка градина е омиленото место на најмалите, но и на нивните родители кои може да поминат релаксирано време со своите најблиски. На Фејсбук страницата...