вторник, мај 21, 2024

таг: клон Развигорче

Клонот “Развигорче” доби нов кров, преуреден и најголемиот дел од внатрешноста...

Заврши реконструкцијата на кровот на клонот “Развигорче” од детската градинка “Вера Циривири-Трена”. Инвестиција на Општина Штип и Словенската амбасада, која чинеше околу 200 илјади...

За еден месец нов кров на клонот “Развигорче“ во Автокоманда,...

Започнаа активностите за реконструкција на кровната конструкција на клонот “Развигорче“ при детската градинка “Вера Циривири Трена“ во Штип. Според зборовите на градоначалникот Иван Јорданов...