сабота, јануари 29, 2022

таг: канал 77

Неделен Бриф за 26.01.2019

Накусо, листата со актуелни сoдржини во актуелниот Неделен Бриф на Радио Мрежа Канал 77, изгледа вака: Презентирана новата опрема на ТППЕ „Пожарна Куманово“. Се подготвува проект...

Неделен бриф за 01.12.2018

Добредојдовте во уште еден Неделен Бриф на Радио Мрежа Канал 77. Накусо, листата со актуелни сoдржини изгледа вака: Куманово мисли на зимското одржување на улиците. Се...

Неделен бриф за 17.11.2018

Во новиот „Неделен Бриф“, правиме пресек на активностите во македонските општини изминатава седмица. Кумановчани се фокусираат на проблемот со амбиенталниот воздух. Свети Николе преку форум ќе...

Неделен Бриф за 27.10.2018

Вo актуелниот Неделен Бриф на Радио мрежа Канал 77 резимираме дека Штип напролет треба да ја постави првата гасоводна цевка.Поранешниот директор на „Комуналец“ од...

Неделен Бриф за 06.10.2018

Во актуелниот Неделен Бриф на Радио Мрежа Канал 77, правиме резиме на најважните настани  кои се случија во македонските општини, а ги најавуваме и...

Неделен бриф за 15.09.2018

И во овој Неделен Бриф на Радио Мрежа Канал 77, правиме пресек на најважните активности и настани во македонските општини. Се интензивира процесот на легализација...

Неделен Бриф за 28.07.2018

И во овој „Неделен Бриф“ Радио Мрежа Канал 77, посветуваме минути на дел од најважните активности и настани во македонските општини во текот на...