недела, мај 19, 2024

таг: известување

Општина Крушево ги потсетува граѓаните да си го платат данокот на...

Општина Крушево ги потсетува граѓаните, дека истекува рокот за плаќање на Данок на имот. Граѓаните што не го направиле тоа, да го направат зошто...

Утре во Штип ќе се врши прскање против комарци

Утре ( 25 август) во Општина Штип ќе се спроведе тереистичка дезинсекција со цел уништување на комарците. Запрашувањето ќе се врши во периодот од еден...

Известување за спроведување на ларвицидна дезинсекција

На ден 29.04.2020 год. (Среда) Општина Штип преку овластена фирма, на територијата на општината Штип ќе спроведе ларвицидна  дезинсекција со цел уништување на ларвите...