петок, декември 2, 2022

таг: зимска сезона

Штипјани нема да „лизгаат“ ако заснежи, „Стипион“ набави три специјални возила...

За зимската сезона штипското ЈП Стипион обезбеди три специјални возила за чистење на снегот во градот, а претпријатието има доволни количини сол и песок. Новите...