вторник, мај 21, 2024

таг: ехо

Штипјани денеска маршираа против родово базираното насилство

Над 120 лица годинава биле жртви на насилство. Најголем број од овие лица се жени, а осум биле мажи, но и тие биле жртви...

Со розово за женското здравје

Без разлика колку години имаат жените и колку се убедени дека тоа ним не може да им се случи-треба да практикуваат редовни прегледи-ехо и...