понеделник, април 22, 2024

таг: енергија

Делчево почнува со активности за изработка на Стратегија за енергетска ефикасност

Со цел планско управување со потрошувачката на енергија и запирање на непродуктивното трошење енергија - интелигентно користење на расположливите ресурси на енергија, Општината Делчево...