понеделник, април 22, 2024

таг: елка

Струмица со 400 украси, 20-метарска елка и светлосно небо – се...

Светлосно небо долго 600 метри, светлосни украси, декорации за палмите долж булеварите, кои добиваат и доплнително светлосни елементи. Вака ќе изгледа Струмица новогодошно. Центарот...

Каде исчезна елката од плоштадот во Радовиш?

„Никој не ја украл. Фирмата којашто  ја стави и украси елката, сама  и си ја собра новогодишната елка,“ ни изјави градоначалникот на Општина Радовиш,...

Се украсува градот Скопје за Новогодишните празници

Централното градско подрачје, плоштадот Македонија, улицата Димитрија Чуповски и булеварот Илинден од вчера забрзано се украсуваат со новогодишни украси во пресрет на новогодишните празнувања....