петок, март 31, 2023

таг: елбасан

За љубителите на адреналинските спортови, нов имплус од 740 илјади евра...

Градоначалникот на општина Крушево Томе Христоски го потпиша договорот за проектот „Крушево и Елбасан – препознатлива прекугранична туристичка дестинација“ вреден 744 илјади евра. „Денес го...