понеделник, април 22, 2024

таг: Драги Витанов

ЈП Исар ги достави првите сметки до слепите лица, напишани на...

Како што им беше ветено на членовите на Здружението на слепи лица на град Штип, од страна на директорот на ЈП Исар, Кирил Зајков...

ЈП Исар прво во земјава сметките за слепите лица ќе ги...

На денешната средба остварена по повод одбележувањето на 15ти октомври, меѓународниот ден на белиот стап, директорот на ЈП Исар, Кирил Зајков и претседателот на...