вторник, април 23, 2024

таг: детски

Изработен проект за плоштад во селото Долни Балван

Каналот ,,Герен" во Долни Балван наскоро ќе биде урбано уреден со плоштад и партерно решение, информира градоначалникот на Општина Карбинци, Виктор Паунов. „Изработен е проектот...

„Оро весело“ се виеше во Општина Конче, деца од цела Македонија...

Оро весело се виеше изминатиот викенд во Општина Конче. Главни актери беа најмалите, децата кои во ритамот на прекрасниот фолклор презентиран од многу Фолклорни...

Четири села во Општина Лозово ќе добијат летниковци

Општина Лозово распиша јавна набавка за изградба на летниковци во централното подрачје на село Каратманово , село Дорфулија, село Лозово и село Милино. Во текот...