среда, мај 22, 2024

таг: детски градинки

Вложени 15 милиони денари во градинките во Гевгелија

Изминатиот период во градинките во Гевгелија и населените места се извршија доста активности и реализираа зафати за подобрување на условите за престој и згрижување...

Штипските детски градинки подготвени за работа

Во четвртокот во Oпштина Штип се одржа координативен состанок за почеток на функционирање на двете детски установи ЈУДОДГ„Вера Циривири Трена“ и ОЈУДГ„Астибо“. Детските градинки ќе...