четврток, декември 1, 2022

таг: две улици

Целосна реконструкција на две улици во Стар Дојран

Се врши целосна реконструкција и проширување на дел од ул.Илинденска и ул.Партизанска во Стар Дојран. Станува збор за површина од  525м „Инфраструктурата е битен фактор...