среда, декември 8, 2021

таг: данок на имот

Општина Крушево ги потсетува граѓаните да си го платат данокот на...

Општина Крушево ги потсетува граѓаните, дека истекува рокот за плаќање на Данок на имот. Граѓаните што не го направиле тоа, да го направат зошто...