вторник, април 23, 2024

таг: градски пазар

Започната последната фаза од изградбата, Штип во мај добива полузатворен градски...

Градоначалникот на Општина Штип, Иван Јорданов денеска изврши увид на градежните активности од последната фаза од проектот за изградба на полузатворен пазар. Како што вели...

Полузатворен пазар по пример на најсовремените, ќе добие Штип до крајот...

До крајот на оваа година Штип ќе добие полузатворен Градски пазар, по примерот на современите пазари, најави денес градоначалникот Иван Јордан, истакнувајќи дека проектот...

Полузатворен пазар по пример на најсовремените, ќе добие Штип до крајот...

До крајот на оваа година Штип ќе добие полузатворен Градски пазар, по примерот на современите пазари, најави денес градоначалникот Иван Јордан, истакнувајќи дека проектот...

(фото) Поглед на новиот градски пазар во Делчево

Заврши изградбата на новиот градски пазар во Делчево со што Делчево за прв пат добива современ градски пазар, каде ќе бидат испочитувани сите критериуми за...

Премиерот Заев во Делчево на почетокот на градежните работи за изградба...

Bo Делчево започна изградбата на современиот градски пазар. Градежните работи отпочнаа во присуство на премиерот на РСМ, Зоран Заев, заменик-претседателот на Владата , Љупчо Николовски...

Пред отворањето, извршена дезинфекција на штипскиот пазар

Главиот градски зелен пазар во Штип беше дезинфициран пред да биде отворен на определено време во петокот (кога е пазарен ден во градот) на...