петок, јуни 14, 2024

таг: Герасим Конзулов

Предновогодишен разговор со градоначалникот на Радовиш, Герасим Конзулов (видео)

Радовиш во 2019 година одбележа голем јубилеј – 1.000 години од првото споменување на градот во историските документи. Јубилејот беше одбележан со многу манифестации,...

Министерот Сугаревски на лице место се запозна со реализацијата на проектот...

Градоначалникот на Радовиш, Герасим Конзулов, во средата оствари работна средба со  министерот за транспорт и врски Горан Сугаревски. Во рамките на посетата, министерот беше...