недела, април 14, 2024

таг: бриф

Неделен бриф за 18.08.2018

Локалните теми и дилеми со свој простор и во новото издание на неделен бриф. Македонска Каменица ги отвори вратите за инвестиции од дијаспората. Штип се...

Неделен Бриф за 11.08.2018

Општината е нашето место на живеење. Добро уредена општина, добар живот за нејзините жители. Какви активности на тој план имаа општините во текот на...

Неделен Бриф за 04.08.2018

И во ова издание на „Неделен Бриф“ на Радио Мрежа Канал 77, правиме пресек на најважните активности и настани од македонските општини, од изминатите...

Неделен Бриф за 28.07.2018

И во овој „Неделен Бриф“ Радио Мрежа Канал 77, посветуваме минути на дел од најважните активности и настани во македонските општини во текот на...

Неделен бриф за 21.07.2018

Во овој „Неделен бриф“ на Радио Мрежа Канал 77, се фокусираме на дел од најважните активности во македонските општини. Свети Николе има намера да им...