вторник, јануари 26, 2021

таг: бриф

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 23.01.2021

Во неделниот бриф за оваа сабота акцентот го ставаме на следните неколку активности кои се случија во Скопје: -Дрисла станува современа депонија – една година...

Неделен Бриф за 23.01.2021

Во новиот Неделен Бриф на Канал 77: 1. Градоначалникот Николов и бизнис заедницата ќе работат на успешен развој на штипската економија 2. Завршија градежните работи на Филтер-станицата во Карбинци 3. Емил Павлов спортист на Штип и за 2020 година

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 16.01.2021

И оваа недела во терминот резервиран после пладне го емитуваме нашиот Неделн бриф посветен на Град Скопје. Актуелните случувања од главниот град ви ги...

Неделен Бриф за 16.01.2021

Во новиот Неделен Бриф на Канал 77: - ЈП „Исар“ обезбеди шест нови возила за собирање отпад - Возобновен солидарниот фонд во Штип - Василичарскиот карневал во...

Неделен бриф посветен на Град Скопје 09.01.2021

Официјално ви велиме добредојдовте во првото издание на Неделен бриф посветен на Град Скопје. Од сега секоја сабота, ве информираме за случувањата во метрополата...

Неделен Бриф за 09.01.2021

Во новиот Неделен Бриф на Канал 77: -Буџетот на општина Штип ќе тежи 6,3 милиони евра. -Првото бебе во општина Дојран е Роза Стамова.Од Градоначалникот доби...

Неделен Бриф за 02.01.2021

Во новиот Неделен Бриф на Канал 77: - Дојран поинаков за време за новогодишните празници - Штипските пожарнираки добија нова опрема - Општина Карбинци го усвои буџетот за 2021 година - ЈП Комуналец од Свети Николе спроведе акција за чистење на комуналниот отпад кај излетничкото место Ѓуриште

Неделен Бриф за 26.12.2020

Во новиот Неделен Бриф на Канал 77: -Сашко Николов ја презеде функцијата градоначалник на Штип. -За заштита на езерото и живиот свет во него, општина Дојран...

Неделен Бриф за 19.12.2020

Во новиот Неделен Бриф на Канал 77: -По 35 години светиниколскиот Дом на култура доби топла сала -Карбинци обезбеди поголем дел од средствата потребни за проектот...

Неделен Бриф за 12.12.2020

Во новиот Неделен Бриф на Канал 77: -Лага е дека во рибите во Дојранското езеро има паразити штетни по човековото здравје -Општина Конче продолжува со соработката...