среда, мај 22, 2024

таг: аутизам

Под мотото “Разбирање и прифаќање е се што сакаме” Штип го...

Со пораката “Разбирање и прифаќање е се што сакаме” , Центарот за поддршка на децата со аутизам го одбележа 2 април- Меѓународниот ден на...

Град Скопје го одбележа Меѓународниот ден за подигање на свеста за...

Град Скопје и оваа година го одбележа 2 -ри Април, Меѓународниот ден за подигање на свеста за лица со аутизам, при што во знак...