вторник, јануари 25, 2022

таг: андон сарамандов

Сарамандов: Начелото „Фати го моментот, узурпирај се’, вработи ги своите“ е...

Успешен е оној градоначалник, кој ќе успее да донесе повеќе пари за својот град. Секој што може да помогне на градот, кај мене ќе...

Гевгеличани можат електронски да предлагаат проекти за Предлог Буџетот за 2022...

Електронски се прибираат граѓанските предлози за Предлог Буџетот на Општина Гевгелија. На интернет страната на Општината споделен е линк каде може да се испраќаат...