вторник, декември 6, 2022

таг: активен туризам

Со 700 000 евра Крушево ќе развива активен туризам, пари од...

Општина Крушево доби грант од над 700 000 евра во рамки на прекуграничната соработка со Албанија. Крушево, општина Елбасан, Албанија, и неколку организации преку...