среда, декември 8, 2021

таг: адреналински парк

(ВИДЕО) Нова атракција во Скопје: Спортско – адреналински парк на кејот...

Во Скопје се отвори ново катче за спорт и рекреација, посебно за оние кои се зависници од адреналин. Новиот спортско-адреналински парк лоциран  е покрај...