четврток, март 30, 2023

таг: агенција за вработување

Да се отвори Подрачна канцеларија на Агенцијата за вработување, бараат жителите...

Граѓаните имаат потреба и бараат, повторно да биде отворена Подрачна канцеларија на Агенцијата за вработување во Општина Лозово. Ваква канцеларија имало, меѓутоа истата е...