Уште еден Недел бриф посветен на Град Скопје и оваа сабота во радискиот етер. Најновите случувања во оваа општина ќе ги проследите во следните неколку минути.

Акцентот го ставаме на следните активности:

*Нема конфликт на интереси, градските пари не се прелеваат на сметка на фирмата „Армор плус“ вели Шилегов

*Започна да се расчистува големата депонија во Драчево

*Со какви ризици се соочуваат градските херои – разговор со командантот Владимир Симоновски од Територијалната противпожарна бригада на Град Скопје

*Скопје доби нов зелен сквер кај „Млин Балкан“