Радовиш: Јавен повик за „Самун ем татлија“

ЕЛС Општина Радовиш во соработка со ОУ Центар за култура „Ацо Караманов“ на ден 4 септември 2019 година објавуваат:

 ЈАВЕН ПОВИК

За пријавување и учество на заинтересирани субјекти на манифестацијата “СAМУН ем ТАТЛИЈА 2019“: