Просторијата и зградата во која е сместена ТППЕ Крушево се целосно реконструирани и енергетски ефикасни. Со ова се подобруваат условите за работа на Единицата.

“Просторијата и зградата во која е сместена ТППЕ крушево изгледа одлично. Постојано ги подобруваме условите за работа на единицата.Во тек е набавка на нова опрема за пожарникарите, напиша градоначалникот на Општина Крушево,“ Томе Христоски.