понеделник, ноември 29, 2021

таг: „Tour The Kalimanci lake“

Се возеше „Tour The Kalimanci lake“

Со реализацијата на четвртото издание на „Tour The Kalimanci lake“, Македонска Каменица полека се афирмира во еден од главните центри на одржување на велосипедски...