вторник, септември 28, 2021

таг: Skopje Light Art District

Skopje Light Art District по четврти пат во Скопје

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, директорот на ЈУ Универзална сала и извршен продуцент на фестивалот, Филип Аврамчев и уметничката директорка на SkLAD 2021,...