сабота, јуни 25, 2022

таг: kanal77

Неделен Бриф за 16.02.2019

Седмичното резиме на актуелниот Неделен Бриф изгледа вака: По 35 години променета фасадната столарија во ОУ „Кирил и Методиј“ во Македонска Каменица. Се става во функција...