четврток, февруари 29, 2024

таг: Google

Струмица прва општина во Македонија со панорамски преглед на административната зграда...

Струмица е прва општина во Република Македонија која што ширум ги отвори своите врати за снимање на 360 степени обиколка и се вклучи во...