недела, јуни 16, 2024

таг: “GetExitEd“

Констракта – главна ѕвезда на “GetExitEd“ во Струмица

“GetExitEd“ повторно ќе се одржи оваа година во Струмица, со утврден датум, 7 септември. Возбудливата вест ја најави градоначалникот Костадин Костадинов од Нови Сад, кој...