четврток, декември 8, 2022

таг: 260.000 евра

Со продажба на три парцели, Општина Дојран инкасира 260.000 евра

Неверојатни 260 илјади евра инкасира Општина Дојран со продажбара на три градежни парцели, наменети за времено сместување. На јавно наддавање за трите парцели со површина...