вторник, септември 28, 2021

таг: 25

На денот на општината „Свети Спас“-Општина Карбинци одбележа 25 години постоење...

Со свечена седница и скромно, општина Карбинци го одбележа својот ден, Свети Спас. Оваа година одбележувањето и во знак на јубилејот-25 години од постоењето...