понеделник, јули 15, 2024

таг: 2021

Општина Крушево во 2021 година реализира над 20 проекти, во тек...

Општина Крушево во 2021 година реализира повеќе од 20 проекти, а во тек се уште десетина проекти чија реализација ќе заврши во 2022-ра година. „Во...

На Тодорица пушени во употреба алтернативно водоснабдување и нов водовод за...

Жителите на Општина Свети Николе денеска добија реконструирана филтер станица со девет бунари со нов филтер и водоснабдителен  систем со цевковод од пет километри...