петок, август 12, 2022

таг: 18 и 19 септември

„Макфест“ првпат на отворено, на 18 и 19 септември на штипскиот...

Јубилејното 35. издание на фестивалот на забавна музика „Макфест“ ќе се одржи на 18 и на 19 септември, првпат на отворено, на штипскиот плоштад...