петок, јуни 14, 2024

таг: 14-ти септември

Свети Николе го одбележа Денот на ослободувањето, 14-ти Септември (видео)

На повеќе локации три дена се одржуваа различни манифестации по повод Денот на ослободувањето на Свети Николе, 14-ти Септември. Музика, театар, спорт... Активностите започнаа со...