сабота, јули 2, 2022

таг: 13 Ноември

Избрани добитниците на наградата „13 Ноември“ на Град Скопје за 2021...

Одборот за доделување на Наградата „13 Ноември“ на Град Скопје, по спроведеното тајно гласање, и официјално ги објави добитниците на Наградата „13 Ноември“ на...