четврток, декември 8, 2022

таг: 11 години

На Гумење во Крушево одбележана 11-годишнината од отворањето на спомен-домот посветен...

Денес во Спомен-куќата „Тодор Проески“ на Гумење во Крушево е одбележана 11-годишнината од отворањето на спомен-домот посветен на Тоше Проески. Годишнината е одбележана со музичко-сценски...