вторник, април 23, 2024

таг: ЈП Паркови и зеленило

Во Градскиот парк започна акција за средување на тревниците

Од ЈП Паркови и зеленило информираат дека од денес започнале со акција за средување на тревниците во Градскиот парк. „Со зголемен број на работници од...

150.000 цвеќиња оваа есен го разубавуваат Скопје

Околу 150,000 цвеќиња нов есенски расад го разубавуваат Скопје во овој период од годината, информираат од ЈП „Паркови и зеленило“. Viola, Brasica i Hrisantema се...