сабота, мај 18, 2024

таг: ЈП Комунална хигиена Скопје

ЈП Комунална хигиена – Скопје расчистува четири диви депонии во општина...

ЈП Комунална хигиена-Скопје денеска започна активности за расчистување на четири диви депонии во скопската општина Бутел. Депониите, составени од мешан комунален, кабаст и градежен...

(ВИДЕО) Ставени во функција новонабавените металки, камиони, автоцистерни, самоподигнувачи и кипери...

Ставени во функција новонабавените металки, камиони, автоцистерни, самоподигнувачи и кипери на ЈП Комунална хигиена - Скопје, со што се заменија старите и дотраени возила...

ЈП Комунална хигиена – Скопје: 79 499 тони комунален отпад е...

ЈП Комунална хигиена - Скопје информира дека во периодот од јануари - јуни 2021 година подигнати се и транспортирани 79 499 тони комунален отпад...

ЈП Комунална хигиена спроведе ноќно миење на булеварите и улиците во...

ЈП Комунална хигиена-Скопје вечерва започна активности за машинско и рачно миење на сите булевари и поголеми улици на територијата на општината Чаир. Активностите ќе...

(ВИДЕО) Новите машини кои ги набави Град Скопје и ЈП „Комунална...

Град Скопје заедно со ЈП Комунална хигиена секојдневно ја одржува хигиената на шест милиони м2 јавни и сообраќајни површини во главниот град. Главениот приоритет...